ClassVR winactie

ClassVR – grenzeloos leren door te beleven

ClassVR is de perfecte Virtual Reality oplossing voor het onderwijs. Les krijgen met ClassVR is hartstikke leuk en leerzaam. Kinderen ontdekken zo de wereld zonder de klas te verlaten.

ClassVR winactie

Recent werd de spiksplinternieuwe ClassVR headset geïntroduceerd met veel nieuwe en handige features. Deze VR set is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de klas en helpt je, met de uitgebreide contentbibliotheek, om kinderen lesstof beter te laten begrijpen.

 

Wil jij dit ook? Doe dan mee met onze de ClassVR winactie* voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs! Wat kun je winnen?

 

­čží┬á Een volledige gebruiksklare koffer met de nieuwste ClassVR headsets t.w.v. ÔéČ4.950,-

­čží┬á Toegang tot 2000+ kant-en-klare VR & AR content

­čží┬á Toegang tot 20+ unieke lesplannen

­čží┬á Persoonlijke aflevering van de kofferset incl. een demo, zodat je direct aan de slag kunt

 

* Actievoorwaarden: deze actie loopt van 11 januari tot en met 4 februari 2022. Je kunt meedoen als je medewerker bent van een school in het primair of voortgezet onderwijs in Nederland! Medewerkers van de Rolf groep zijn uitgesloten van deze actie. Als jij wint dan is deze prijs bestemd voor de school waar jij werkt. De winnaar van de actie maken we eind januari bekend. Volg ClassVR op Facebook en hou je mail in de gaten!

Doe nu mee!

Door het invullen van de vragen in onderstaand formulier doe je mee met deze winactie! Zie je al voor je dat jouw school straks die fantastische kofferset kan gebruiken zodat de lessen nog interessanter, spannender en effectiever worden? Vul dan direct de vragen hieronder in en verstuur het formulier.

ClassVR - winactie

Stap 1 van 2